Capçalera 50 anys Mort Francesc Pujols
Fundació
Francesc Pujols
Catàleg
Activitats
Enllaços
Notícies
Contacte
 
Subscriu-t'hi si vols rebre les nostres novetats


  Presentació del volum 11 de l'Obra completa d'Artur Bladé i Desumvila: Cicle de biografies III. Geografia espiritual de Catalunya. Segons les teories de Francesc Pujols i Francesc Pujols per ell mateix.

  19/01/2012 - 19.30
  On:
  Sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6 - Barcelona)

  El dijous, dia 19 de gener, tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès la presentació del volum 11 de l'Obra completa d'Artur Bladé i Desumvila: Cicle de biografies III. Geografia espiritual de Catalunya. Segons les teories de Francesc Pujols i Francesc Pujols per ell mateix.

  Aquest onzè volum de l'Obra completa d'Artur Bladé i Desumvila reuneix dos llibres (Geografia espiritual de Catalunya i Francesc Pujols per ell mateix) dedicats a compendiar la figura humana i l'obra filosòfica -la vida, en definitiva- del poeta, pensador i home d'art que fou Francesc Pujols i Morgades (Barcelona 1882 - Martorell 1962).

  La presentació anirà a càrrec del Conseller de Cultura, Ferran Mascarell; del president de la Diputació i President de la Fundació Francesc Pujols, Salvador Esteve; Artur Bladé i Font, fill de l'autor; Xavier Garcia, coordinador de l'Obra Completa d'A. Bladé Desumvila, i Anton M. Espadaler, coneixedor de l'obra de Bladé i de Pujols.

  Us hi esperem!

   

   

   

  Col·laboradors
  © Fundació Francesc Pujols | adm@fundacio-francescpujols.cat | aTotArreu.com
  "L'elaboració d’aquesta pàgina ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes per a la creació o renovació de pàgines web sobre literatura catalana l’any 2006".