Capçalera 50 anys Mort Francesc Pujols
Fundació
Francesc Pujols
Catàleg
Activitats
Enllaços
Notícies
Contacte
 
Subscriu-t'hi si vols rebre les nostres novetats


  Festa del Roser a la Torre de les Hores

  29/09/2017 - 19:30
  On:
  Torre de les Hores (c. Mur 63, Martorell)

   

   

  LA FESTA DEL ROSER A LA TORRE DE LES HORES

  SEDUCCIÓ A LA TAVERNA DE DON AUGUSTO DE ALTOZANOS

  Des de la Fundació Francesc Pujols us animem a assistir a l’acte que hem organitzat novament amb motiu de la Festa del Roser a Martorell: un tast de vins a càrrec de Xavier Zamarra (El Celler d’en Xavi) acompanyat musicalment per Marcel Casellas Trio (Marcel Casellas, contrabaix, veu i glosa; Toni Rocosa, clarinet, tenora i cors, i Alfons Rojo, guitarra i cors). Enguany vos seduirem a la taverna de Don Augusto de Altozanos.
   
  A la corda fluixa que va de la taverna a una peculiar cava de jazz d'arrel catalana, Marcel Casellas (contrabaix i direcció) s’acompanya amb dos amics (Toni Rocosa, clarinet i tenora, i Alfons Rojo, guitarra) amb qui ha explorat la improvisació i la recreació de la música d'arrel. Treballant sempre a partir del llegat de la música tradicional i mediterrània —en aquest cas, amb un marcat caràcter enològic i pujolsià—, amb una certa dosi d'ironia literària i filosòfica de l'entorn cultural d’inici de segle, el tast de vins serà el pal de paller d’un espectacle en què tot es presenta “barrejat, però no agitat”.
   

  Divendres, 29 de setembre, a les 19.30 h, Torre de les Hores (c. Mur, 63. Martorell)     
  En cas de pluja es farà al Museu Vicenç Ros, Av. Vicenç Ros i Batllevel, s/n.

  Preu entrada: 5 €

  Aforament limitat. És imprescindible fer reserva prèvia abans del 27 de setembre.
  Whatssap: 619 93 07 14

   

  Col·laboradors
  © Fundació Francesc Pujols | adm@fundacio-francescpujols.cat | aTotArreu.com
  "L'elaboració d’aquesta pàgina ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes per a la creació o renovació de pàgines web sobre literatura catalana l’any 2006".