ACTIVITATS PUJOLSIANES DESEMBRE DE 2021

ACTIVITATS PUJOLSIANES DESEMBRE 2021

El dijous dia 2, a les 18.30 hores, a la Sala Sagarra de l’Ateneu Barcelonès es presentarà el llibre La meva carn que tu encenies. Memòries sentimentals de Francesc Pujols. L’acte anirà a càrrec del patró pujolsià i director de La Mira Francesc Canosa i dels autors de l’estudi i edició del llibre, els filòsofs Alba Padrós i Max Pérez.

https://www.ateneubcn.org/agenda/presentacio-del-llibre-meva-carn-que-tu-encenies-francesc-pujols

El dissabte dia 4, a les 12 hores, al Pavelló Firal de La Bisbal de l’Empordà (c. del Mas Clarà, 14. ), es durà a terme el debat Hi ha una manera catalana d’entendre el món: entorn de Francesc Pujols, a càrrec de Jordi Graupera, Alba Padrós i Max Pérez, i moderat per la patrona Teresa Amat. Aquest debat és una de les diverses activitats programades per a la 4a edició de la Fira del Llibre Indilletres de la Bisbal de l’Empordà.

https://firaindilletres.cat/ca/debat-hi-ha-una-manera-catalana-d-entendre-el-mon-entorn-de-francesc-pujols.html

El dijous dia 16, a les 19.30 hores, a la Casa de Cultura de La Vila de Martorell (c. Francesc Santacana, 13), espectacle poètic i musical El poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. Relectura emocionada del clàssic nadalenc de Josep M. de Sagarra, amb la veu i la música de Valentí Maymó. Activitat gratuïta. Reserva d’entrades a https://entrades.martorell.cat/

http://martorell.cat/pag841/pl302/la-magia-del-nadal/id156/acte-1.htm

Animeu-vos-hi!